Ebba Grethe Møgelvang - Billedkunstner og forfatter
Galleri Møgelvang - link til forside

Kurser 
Grundet politisk aktivitet er kurser sat på stand by.
 

Teambuilding for firmaer og ansatte.

Som noget nyt tilbyder jeg at lave teambuildingskurser ude hos virksomheder , hvor vi sammensætter et kursus opbygget af dele fra min bog samt maleriets muligheder. i guides gennem maleriets mange kringelkroge, frem til det færdige lærred, som således opbygges og males af firmaets egne medarbejdere. Dette fællesskab kan give grobund for en anderledes arbejdsdag, hvor I lærer hinanden at kende på en ny og anderledes måde. det kreative i at lave et fælles projekt, giver jer en anden tilgang til hinanden og hvordan i tænker, mener synes om at samarbejde. den proces et samarbejde omrking et malerie giver, kan give jer et andet syn på hvordan i arbejder og fungerer i en helhed. altsammen guidet og hjulpet af kunstneren Ebba Grethe Møgelvang.PERSONLIG VÆKST · KREATIVITET · PERSONLIG UDVIKLING
2 dage kl.10-16.
Pris kr. 1.500,- incl. Bogen “For Enden Af Regnbuen”.
Dato: skriv mail el. ring om datoer. 

INTENSIV MALEKURSUS:
Mal med sjæl i mediativ stemning.
2 dage kl.10-16.
Pris kr.1.200,-
 FOR ENDEN AF REGNBUEN:

5 dage. Alle dage 10-16.
Pris. Kr. 3.000,- incl. Bog, materiale mv.
Dato: ,


Malekursus på klippekortbasis.
fra januar er det nu muligt at tage intuitivt malekursus hver onsdag. 10 gange for 1500 kr. kursusstart. er onsdag den . man tager det på klippekort, dvs. betaler for hver gang man er med- alle dage fra 9-12, el. 13-16 .

tirsdage fra .
samme som ovenstående.
Holdstørrelser er min. 5- max 10 personer.

TILMELDING:

kunstmaler og terapeut Ebba Grethe Møgelvang Tlf. 29 82 73 73 , galleri-moegelvang@mail.dk

Kaffe, og te i pauserne, eget mad medbringes. 


 

 

Kurser.jpgJeg kommer gerne ud hos jer i lokaler i finder - eks. lokalcentre, firmaer, el.lign. , hvis i kan samle 6-10 som vil deltage i kurser.
kurser -Foredrag-Kunstterapi- udsmykning-udstillinger-forlag-bøger

For Enden Af Regnbuen

Bogen er nu udkommet. Den kan købes separat uden kurset:

  • Vil du motiveres?
  • Vil du inspireres?
  • Vil du provokeres?
  • Vil du udfordres?

5 dages kursusforløb i : Personlig vækst- kreativitet og en række redskaber til egen udvikling

2 dage med teori og praktiske øvelser : Kommunikation- Vejledning-- At tænke kreative tanker- Hvordan opstår nye ideer - Dit forhold til andre - Er du din egen dræbersnegl? –Motivation -Ressourcer i dig selv - Få ordet i din magt - Syv trin til en positiv væremåde - Bliv en vinder.

1 dag med opfølgning og samtale med deltagerne: Denne dag kan evt. være ugen efter, således at deltagerne får mulighed for at gennemlæse bogen igen og tænke over det hele forinden jeg gennemgår det de har oplevet, med dem i en personlig samtale.

2 dages intensiv malekursus, hvor der arbejdes med teori og praktik, hvor den enkelte får vejledning i at male sit eget udtryk frem på lærredet. Efterfulgt af en samtale om, hvad billedet viser.

Ekspressiv landkab i røde, orange, hvide farver med sorte blade af efterårsløv.Dette kan bruges til at styrke personens selvudvikling, at videreudvikle kreative evner eller blot til at få lidt klarhed over sit liv her og nu. At udtrykke sig kreativt er healende i sig selv, og støttet med en samtale kan uhensigtsmæssige reaktioner og mønstre bearbejdes. Dette kan give den enkelte mere livsglæde og personlig styrke og måske en afklaring af ting man går og slåes med i det daglige.

Dette – at åbne døre, at kigge ind i sig selv ved hjælp af ens eget kunstneriske udtryk i form af et billede, er en af vejene frem til en større livskvalitet. Mødet med det indre åbner vejen for mere liv i relation til den ydre verden. Jeg´et på bekostning af det ubevidste, er at tænde lys i mørket og derigennem erkende sine muligheder.

Pris: Tilbud gives individuelt afhængig af gruppens størrelse. Alle kurser er incl. kursusbog, malerkurser excl. malermaterialer.

Kurset er baseret på mit mangeårige arbejde med klienter og anden undervisning, principper anvendt fra bl.a. Regressionsterapi, NLP, Psykologi, Malerkurser m.v.

Her arbejdes med øvelser både individuelt og i grupper. Der vil være en del litteratur man anbefales at læse.

Skab det liv du ønsker.

Er Kreativitet en blød ide

Eller et benhårdt værktøj til udvikling

Kom på et af mine kurser og find dit svar på det

Kunst Kreativitet, fordybelse og personlig vækst.

For dig

Som er interesseret i intuitiv maleri og indre billeder og hvad de fortæller
Som ønsker ny inspiration og et kærligt kreativt spark frem
Som gerne vil lære nogle metoder til selv at komme i gang og holde den kunstneriske ild ved lige.
Som vil lære mere om farve, form, komposition og om forskellige billedskabende teknikker

Kursus1. Grundteknikker, farvecirkel, øvelser med meditation og visualisering.

2 dage. I alt 14 timer. 10-17.

Dagen starter med undervisning og gennemgang af teknikker, farvelære, hvordan du får gang i et billede. Herefter vil du blive guidet gennem en visualiseret meditation af mig, hvorefter vi med musisk baggrund vil gå i gang med at male. Hver enkelt elev vil få grundig vejledning gennem hele forløbet.

Kursus 2 : Inspiration og nye indfaldsvinkler til den ekspressive malekunst.

2 dage a I alt 14 timer kl. 10-17.

For dig som har gennemgået, eller kender farvernes sammenhæng, teknik mv. For dig som ønsker inspiration til at eksperimentere med forskellige teknikker og brug af sand, spartel, tråd, papir m.m. og at udvikle dit eget udtryk. Meditation og musik som ovenstående.

Her arbejdes udelukkende med akrylmaling.

Individuel undervisning tilbydes med forløb over en periode på 4 uger a´4 timer pr. gang. Ialt16 timer.

Individuel undervisning 1 eftermiddag el. aften. a´4 timer med afsluttende samtale omkring maleriet og hvad det fortæller.  

 
Feedback, support og information - Decor Web
Galleri Møgelvang - klik og send e-mail